WEES WELKOM!

EEN VEILIG GEVOEL

Communicatie is misschien wel belangrijker dan ooit als het gaat om bijeenkomsten en evenementen die plaatsvinden in deze vreemde periode.

Bij uw bijzondere (feestelijke of zakelijke) moment wilt u graag dat uw gasten precies weten waar zij aan toe zijn en wilt u vooral duidelijk maken wat er allemaal wèl mogelijk is in plaats van te focussen op regels en belemmeringen. Laten we het zo zeggen: liever groene lijnen waar men zich aan kan vasthouden dan rode vakken waar men niet komen mag.

Een positieve vibe in een tijd waarin regels en richtlijnen nageleefd moeten worden maar de sfeer en de gastvrijheid niet de dupe mogen zijn.

Door onze jarenlange ervaring in de evenementenwereld, weten wij exact hoe wij uw gasten de nodige duidelijkheid kunnen verschaffen zodat uw gasten zich welkom, veilig en prettig voelen. In de voorbereidingen met uitnodigingen en informatie die vooraf gedeeld wordt, maar ook òp het evenement. Denk hierbij aan signing, vriendelijke begeleiding van gasten en op maat gemaakte uitleg, zodat men weet waar men aan toe is.