TEKSTSCHRIJVER

TEKST SCHRIJVEN VOOR UW WEBSITE

Het schrijven van teksten is niet zomaar een reeks woorden in een aantal regels opsommen, met hier en daar een punt of een komma. Het vergt concentratie van de schrijver en inlevingsvermogen in het onderwerp. Het doel en de beoogde lezer spelen een belangrijke rol in de manier hoe een tekst het best geschreven kan worden. Voor een website is het belangrijk dat de informatie duidelijk is, maar ook toegankelijk voor lezers. Makkelijk leesbaar voor de doelgroep maar misschien moeten ook de lezers die per ongeluk op de website terecht komen de boodschap luid en duidelijk ontvangen.

De manier van schrijven hangt af van het onderwerp. Wervend, omdat u mensen enthousiast wilt maken over uw producten of diensten? Zakelijk en informatief, zodat u mensen in eerste instantie voorziet van correcte informatie over uw bedrijf? Of juist wat informeler omdat degenen die u wilt bereiken in het dagelijkse leven ook losser in de omgang zijn?

Misschien moet de tekst ook multifunctioneel zijn, zodat een herkenbaar ‘handschrift’ te lezen is op uw website, het artikel in een vakblad en op social media? De tekstschrijvers van Percept Communicatie kijken met een ruime en frisse blik naar de boodschap die u wilt delen en zorgen dat alles bij elkaar past.

Graag sparren we met u over de juiste woorden om uw verhaal te vertellen.