PRO-VLOG: JOUW VERHAAL, VOL IN BEELD

PROFESSIONELE VLOGS VOOR WEBSITE EN SOCIAL MEDIA

PROFIELVIDEO

Wie ben je? Wat doe je? Waar gaat je hart sneller van kloppen of wat wil je vertellen?

In een interviewsessie geef je antwoord op de vragen die er volgens jou toe doen. Over jezelf, je drijfveren, wat jij belangrijk vindt. Alleen jij bent in beeld, het gaat tenslotte om jouw verhaal. Je presenteert jezelf, laat mensen kennis maken met je identiteit en karakter en je geeft een mooie eerste indruk af met een PRO-VLOG profielvideo. Ideaal om te plaatsen op de ‘voorstelpagina’ van je bedrijfswebsite en om te delen op je sociale media, zodat mensen je al beter leren kennen voordat de eerste ontmoeting plaatsvindt. Laat zien wie je bent in 60 seconden!

INFORMATIEVIDEO

Welke ontwikkelingen wil je delen met ons? Wat is het onderwerp dat je wilt uitleggen?

In een gescripte en geregisseerde opname vertel je over het onderwerp dat van belang is en zich niet makkelijk op papier laat omschrijven. Je laatste nieuws, ontwikkelingen en updates die je graag wilt toelichten of informatie die er simpelweg toe doet. Voor je klanten, je relaties of het grote publiek. Je duidt zelf op een persoonlijke en ongedwongen manier je informatie in een professionele PRO-VLOG informatievideo. Ideaal om te plaatsen op de nieuwspagina van je bedrijfswebsite en om te delen op je sociale media, zodat iedereen up to date is en blijft. Informeer iedereen en laat zien wat ertoe doet!

BEDRIJFSVIDEO

Hoe ziet je bedrijf eruit? Waar ben je trots op? Wat wil je vertellen en ons laten zien?

In een gescripte en geregisseerde opname laten we je vertellen over je bedrijf. We laten eventueel ook medewerkers aan het woord en maken de mooiste opnames van het bedrijf zodat je werkwijze en ambities goed in beeld worden gebracht bij je klanten, je relaties of het grote publiek. Op een persoonlijke en ongedwongen manier presenteer je, eventueel samen met collega’s, je bedrijf in een professionele PRO-VLOG bedrijfsvideo. Ideaal om te plaatsen op de homepagina van je bedrijfswebsite. En uiteraard om te delen op je sociale media, zodat iedereen je bedrijf leert kennen. Laat met trots je bedrijf en je ondernemersgeest zien!

Mail ons direct voor vrijblijvend meer informatie: ron@percept-communicatie.nl

Vraag ook naar de combideals met zeer interessante voor meerdere vlogs!