RON VAN GELDER

COMMUNICATIEREGISSEUR, TEKSTSCHRIJVER, CONCEPTONTWIKKELAAR

De regisseur met oog voor detail binnen het communicatiebureau . Bedenker van concepten, regisseur en verbinder in het op maat samengestelde team van experts: van grafisch ontwerper tot tekstschrijver, van fotograaf tot filmmaker. Zorgt ervoor dat alle gevraagde vormen van communicatie naadloos bij elkaar aansluiten en een geheel vormen dat zal worden opgemerkt.

Is zelf tekstschrijver en bevlogen speler met woorden en zinnen. Maakt uitroeptekens van vraagtekens. Schrijft op informele wijze maar met zakelijk inzicht of toegankelijk met een sterke lading. Teksten met extra jus of vetvrij opgetekend.

BUREAU VOOR COMMUNICATIE

PERCEPT CREËERT COMMUNICATIE COMPLEET

Percept Communicatie voorziet in uw totale vraag, hoe groot of klein de gewenste vorm van communicatie ook is. Een gedrukt magazine voor relaties of uitnodiging en bijbehorende uitingen voor een bijeenkomst. Of een compleet nieuwe ‘look & feel ‘ van een website of huisstijl en promotiematerialen of dynamische beelden om te verspreiden.

“De kracht van Percept Communicatie ligt in de regie. De opdrachtgever heeft niet een aantal verschillende personen aan tafel die ieder hun eigen gedeelte van de communicatie inrichten dat binnen hun specialisatie valt maar één contactpersoon, als verbinder en regisseur, met daarachter een team van experts. Hierdoor kunnen we binnen vooraf gestelde doelen en budgetten met korte lijnen werken, snel sparren en nauwkeurig met de opdrachtgever communiceren om uiteindelijk een samenhangend topresultaat te leveren.”

REGISSEUR IN BEELD, WOORD EN MEDIA

“Alles wat u wilt vertellen, kunnen wij verwoorden. Sommige dingen doen we zelf, zoals het ontwerp van het concept, het schrijven van sommige teksten en het bewaken van de identiteit. Sommige dingen doen we samen met anderen, zoals tekstschrijvers, grafisch ontwerpers en eventueel webbouwers. Of fotografen, videomakers en eventueel presentators, alles wat nodig is om het totaalplaatje te creëren dat gevraagd wordt.

Zo kunt u uw totale aanvraag bij ons neerleggen, we adviseren, bedenken, schrijven, tekenen, regisseren en controleren.  

Percept creëert communicatie compleet.”

“PERCEPT”: A concept that depends on recognition by the senses, such as sight, of some external object or phenomenon.