EEN WARM BEGIN VAN 2021

WELK LOKAAL GOED DOEL GUN JIJ EEN MOOI BEGIN VAN 2021 EN EEN STEUNTJE IN DE RUG?

Het nieuwe jaar willen we op een warme manier beginnen door een lokaal goed doel te steunen. We brengen het unieke verhaal van een mooie liefdadigheidsinstelling graag voor het voetlicht en willen zo iets terug doen voor mensen die altijd en overal klaar staan voor anderen.

Vier ondernemers bundelen hun krachten om na een veelbewogen jaar iets te doen voor de maatschappij. “Onze kracht inzetten om iets heel moois te bewerkstelligen waar een liefdadigheidsinstelling ook écht iets aan heeft.”

Danny van Emmerik (Door Danny Fotografie), Annelou van Noort (Tip & Top projectenbureau), Joep Derksen (UP Reclame) en Ron van Gelder (Percept Communicatie & Impression Events) zijn vastbesloten om in het nieuwe jaar een goed doel uit de gemeente Oss of Bernheze te ondersteunen en vragen inwoners van deze gemeentes welk goed doel dat zou moeten zijn.

“Wij alle vier kunnen iets doen wat voor een goed doel soms lastig is of een uitdaging vormt. Of soms zijn de middelen zijn er simpelweg niet voor. Samen hebben we besloten om in het begin van 2021 iets te doen wat binnen ons vakgebied ligt en een goed doel een stukje vooruit kan helpen, hun bekendheid of bereik kan vergroten of een vraag op kan lossen.

We moeten het samen doen, toch? Laat ons weten welk goed doel onze hulp kan gebruiken!”

LEES HIER HOE JE HET GOEDE DOEL VAN JOUW KEUZE KUNT AANMELDEN EN WAT WIJ GRAAG VOOR HEN DOEN.

Met een warme groet wensen wij iedereen fijne feestdagen, en een nieuw jaar waarin alles mogelijk is en memorabel zal worden,

Danny van Emmerik, Annelou van Noort, Joep Derksen en Ron van Gelder