BEREIKT UW BOODSCHAP DE OVERKANT NIET IN DE 1,5 METER-SAMENLEVING?

COMMUNICEREN OP AFSTAND

U wilt graag uw boodschap overbrengen. We kunnen het ons best voorstellen dat het soms moeilijk is om uw relaties of uw medewerkers te bereiken. Zeker met de geldende maatregelen. Er gaat niets boven persoonlijk contact tijdens een live evenement maar om toch met iedereen in gesprek te blijven zijn er talloze andere mogelijkheden.

Een live stream van een congres of ander evenement is tegenwoordig heel normaal. We zijn er allemaal al een beetje aan gewend om af en toe digitaal ergens bij aanwezig te zijn. Volledige concerten, vergaderingen die thuis gevolgd kunnen worden. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Een nieuwe manier van communiceren die in sommige gevallen de beste optie is.

En mogen we straks weer dichter bij elkaar komen, kunnen we samen met Impression Events zorgen voor een evenement dat staat als een huis waarbij wij ook graag de communicatie tot in detail verzorgen. Denk hierbij aan de styling van het evenement in uw huisstijl, de uitnodigingen en eventueel een foto- of videoregistratie van de bijeenkomst.

Neem gerust vrijblijvend contact op met ons!